Avainsanat

, ,

130815564145780203m5g36gJCc

Sattumalta kirjauduin blogiin tänään. WordPress muistutti minua, että siitä on tänään tasan kolme vuotta kun rekisteröin tämän blogin. Hurjaa. Millainen matka sitä onkaan ollut. Elämän suurimpia siunauksia on se, ettei voi tietää mitä huominen tuo tullessaan! Olisiko sitä heittänyt hanskat tiskiin jo lähtöviivalla, jos olisi tiennyt mitä kaikkea matkaan mahtuu? Onneksi mukaan on tullut myös monta ihanaa uutta ihmistä, onpa niistä kaksi löytynyt myös tämän blogin kautta 🙂

Niin paljon kuin ystäviäni rakastankin, on ollut mahtavaa löytää myös uusia. Niitä, jotka tekevät tätä samaa matkaa. Ne tietää mistä puhutaan, mutta paljon me puhutaan kaikesta muustakin. Jotenkin se tekee kaikesta helpompaa.

Nyt tapahtuu joka rintamalla ja vuorokauteen kaivataan lisää tunteja. Huomenna asunto menee myyntiin ja näyttörumba alkaa (rystyset on jo ihan verillä puunaamisesta!). Viikonloppuna edessä on vielä lääkäriluento ja ensi viikolla viimeinen neuvontakäynti, joka on samalla kotikäynti. Sitä varten olisi pitänyt jo lähettää kotitehtävät, mutta olen täysin jumittunut kohtaa ”kirjoita kirje lapsen syntymävanhemmalle”. Olen tuijottanut tyhjää ruutua jo viikon, eikä ajatuksia tahdo millään saada kirjallisena pihalle. Kaikki kuullostaa vaan todella typerältä

Sitten vain odotetaan. Sitä, että sosiaalityöntekijä saa kotiselvityksen kirjoitettua. Sen jälkeen sitä, että saadaan lupa. Sitten jonotetaan, että saadaan lähettää paperit Etelä-Afrikkaan ja taas odotetaan. Aiemmin ollut kiire kaiken kanssa on kadonnut. Voiko olla, että olen oppinut odottamaan? Sitä treeniä ois vielä muutaman vuoden verran jäljellä.

Sen olen ainakin kolmessa vuodessa oppinut mitä se todella tarkoittaa, että elämä on tässä ja nyt ja aion nauttia myös siitä ajasta kun odotan. Niin taisin ensimmäisissä postauksissani julistaa, heh. Se ei ole aina helppoa, mutta alkaa luonnistumaan muutaman vuoden kokemuksella jo hieman paremmin.

Nyt odotan muuttoa ja kesälomaa. Matkaa Italiaan. Ilta-aurinkoa kattoterassilla hyvän ystävän ja viinin kanssa. Aurinkoista vapaapäivää ja uutta kotirantaa. Ne odottavat muutaman kuukauden päässä.

(kuva lainattu täältä)

Mainokset